Home > nieuwsbrief15

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Aestic gaat samenwerking aan met Digilock!
- Aestic en Digilock samen op vakbeurs Facilitair!
- Digilock Celare lockers!
- Digilock Next lockers!
- Digilock premium digitale sloten!


samenwerking Digilock en Aestic!
Aestic Produkten BV en het Amerikaanse bedrijf Digilock zijn een strategische samenwerking aangegaan. Digilock is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van elektronische sloten en heeft sinds kort een volledige lijn opgezet met stalen lockers. Waarschijnlijk kent u de premium sloten van Digilock al en weet u dat Digilock, Desgin en Kwaliteit samensmeedt tot een perfect eindproduct.

In de stalen lockers is het niet anders, ook hier weet Digilock weer indruk te maken. Kwaliteit, design en een geweldige kwaliteit stalen lockers die standaard voorzien zijn van een Digilock slot! Kijk verder in deze nieuwsbrief of bezoek een van onze internetsites. Digilock - Aestic - Digilock

Aestic en Digilock op vakbeurs Facilitair!
Om onze nieuwe samenwerking te onderstrepen hebben Aestic en Digilock besloten om gezamenlijk aan de
Vakbeurs Facilitair deel te nemen.

U treft ons op stand nr 3.003 en registreer gratis voor de Vakbeurs Facilitair.

Op de beurs kunt u kennis maken met de lockerkasten en digitale sloten van Digilock en de nieuwe ontwikkelingen bij Aestic.

DigiLock Celare lockers!
De Celare locker van Digilock is het topproduct uit de stalen lockerlijn. Uniek in deze lijn zijn de deuren, men kan kiezen uit gebolde hoogglans stalen deuren of deuren van gehard dubbelglas!

Superkwaliteit lockers met standaard een Digilock slot, vele mogelijkheden qua indeling en geschikt voor iedere omgeving (droog of nat). Door de gebolde- of gehard glazen deuren zijn de lockers ook zeer geschikt in "Hufterproof" omgevingen.

Ook hier treft u weer de unieke combinatie van kwaliteit en design. De lockers zijn standaard verkrijgbaar in 12 kleuren stalen- en 4 kleuren glazen deuren. Bij grotere aantallen is de kleurkeuze nog veel groter en bijna oneindig te noemen. Om een eerste indruk te krijgen kunt u hier de
Celare brochure downloaden.


DigiLock Next lockers!
De Next locker van Digilock is het instapmodel uit de stalen lockerlijn. Dit is meer de functionele lockerlijn van Digilock en is leverbaar in vele uitvoeringen en maten. Wat deuren betreft heeft u keuze uit Louvre-, volledig geventileerde en volledig transparante plexiglas deuren. Ook is als optie een schuine kap leverbaar.

Vooral de lockers met de plexiglas deuren zijn uniek voor de Nederlandse markt. Dit type locker wordt veel ingezet op locaties waar men direct inzicht wenst in beschikbare of in gebruik zijnde lockers. In winkels, sportcentra en in de gezondheidsbranche worden deze lockers veelvuldig ingezet. en ook hier geldt weer dat de lockers standaard voorzien zijn van een Digilock slot! Om een eerste indruk te krijgen kunt u hier de Next brochure downloaden.


Digilock sloten!
De Digilock sloten combineren kwaliteit en design met een hoge vorm van gebruiksgemak. Het slot laat zich door de gebruiker zeer eenvoudig bedienen met een (MiFare) RFID kaart of bij een pincodeslot met een code van vier cijfers.

De beheerder kan de sloten eenvoudig bedienen zonder ingewikkeld locker managementsysteem. Via de " Manager Bypass" sleutel kan de beheerder eenvoudig het slot openen en sluiten met behoud van de RFID kaartgegevens of de pincode. Tevens biedt deze " Bypass" sleutel de mogelijkheid om het slot te openen indien de batterijvoeding in het slot wegvalt.

De sloten worden naar keuze geleverd gedeeld gebruik (Shared use) van de locker of voor een vaste gebruiker per locker (assigned use). Om een eerste indruk te krijgen kunt u hier de Digilock brochure downloaden.Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!