Home > nieuwsbrief14

- Aestic levert aan het Ronald McDonald Centre!
- Aestic steunt het Centre met een mooie sponsorbijdrage!
- Toeleveranciers van Aestic helpen mee!


Ronald McDonald Centre
Voor kinderen en jongeren tot 25 jaar met een beperking die georganiseerd en ongeorganiseerd willen sporten en spelen, biedt het Ronald McDonald Centre een professioneel en laagdrempelig centrum. In dit sportcentrum wordt in principe gedacht en gehandeld vanuit de behoeften en de belevingswereld van het kind.

Het Ronald McDonald Centre wordt gebouwd op een ruime, groene locatie in Amsterdam-Noord. Een veilige plek, waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn en kunnen doen waar ze plezier in hebben.

Het Centre wordt mogelijk gemaakt door bijdrages van sponsors en donateurs. Dennis Gebbink, die als initiatiefnemer de sportclub Only Friends oprichtte voor gehandicapte kinderen, ontvangt samen met algemeen directeur Onno Adolfs en een grote groep vrijwilligers naar verwachting vanaf 2010 de eerste sporters.


Het ontwerp
Met zijn ontwerp 'Stadion Park' voor Ronald McDonald Centre Only Friends won architect Peer Glandorff (FACT architects) de BNA Jonge Architectenprijsvraag.

De architect heeft zich goed verplaatst in de toekomstige gebruikers, dat is duidelijk aan het plan af te lezen. De jury, geleid door Kinderfondsvoorzitter Ed Nijpels, koos daarom unaniem voor dit zorgvuldig ontworpen en realistische plan.

Wilt u zelf beleven hoe het Centre gaat worden, klik dan op de link en u komt bij de projectinformatie van de architect. Hier treft u veel informatie en een prachtige annimatie, die u van zowel buiten als binnen het 'Stadion Park' laat zien. BELEEF HET ZELF! (voor de annimatie heeft u QuickTime software nodig op uw computer!)
Aestic helpt mee!
Aestic Produkten bv is trots dat zij een bijdrage heeft mogen leveren aan dit unieke project. Aestic levert de warmtebanken voor het zwembad, alle houten lockers en voorziet alle kleedruimtes van haar kleedkamerbanken.

Gezamenlijk met haar toeleveranciers heeft Aestic het mogelijk gemaakt dat het voordeel voor de stichting is opgelopen tot ruim € 40.000,- Hieronder treft u een overzicht van onze toeleveranciers die hun bijdrage hebben geleverd.

Maiburg
Maiburg biedt u een breed en diep assortiment plaatmateriaal, lijmen en schuurmateriaal, met een uitgebalanceerd aanbod van merken en producten die elkaar versterken en aanvullen.
Voor info: mail verkoophout@maiburg.nl


MCB Nederland B.V.
MCB Nederland B.V. (kortweg MCB), de leverancier van metaal in vele kwaliteiten en uitvoeringen, transport- en trailercomponenten en bevestigingsartikelen.
Voor info: mail info@mcb.nl

Wiggers Lijstprofielen BV.
Wiggers Lijstprofielen BV is de specialist en een allround bedrijf in profielommanteling en nabewerking van de profielen.
Voor info: mail info@wiggerslijstprofielen.nl

Coates
Coates is zo'n 25 jaar actief in poedercoating. Naast veel winkelinrichting, poedercoaten wij producten voor de verwarmingsindustrie, verlichtingsindustrie, kantoorinrichting, schoolinrichting, machinebouw en algehele bouw. Voor info: mail info@coatesbv.nlVoor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


ZELF SPONSOR WORDEN?
klik op het logo hieronder!

Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!