Home > nieuwsbrief13

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Aestic weer aanwezig op de brandweervakdagen!
- Aestic voegt veel informatie toe op haar internetsite!
- Nieuwe producten!


Aestic op de brandweervakdagen
Aestic Produkten BV staat ook dit jaar weer op de brandweervakdagen van 9 t/m 11 juni 2009 in de evenementenhal te Gorinchem. Hier toont Aestic haar specialisme in brandweergarderobes en introduceert haar nieuwe producten.

Graag nodigen wij u uit om ons te bezoeken op stand nr 125.

Aestic breidt haar internetsite sterk uit!
Aestic produkten BV heeft haar internetsite weer sterk uitgebreid en verbetert. Bij alle producten is nu een foto of tekening zichtbaar van het betreffende product. Een nog beter inzicht krijgt u in onze producten door ze in 3D op de site te bekijken. Bij het betreffende product kunt u met een extra knop de 3D beelden oproepen en via uw muis kunt u het beeld roteren. Zo kunt u vanuit diverse hoeken het product bekijken. Door op de tekening te drukken krijgt u een voorbeeld. .
.
Ook zijn er in de catalogus bij onze diverse producten twee productgroepen bijgekomen. Hier kunt u vanaf nu de diverse sloten bekijken die wij leveren voor ons kastenprogramma. Ook is er een groep bijgekomen met onze losse onderdelen die wij verkopen als ondersteuning op onze bestaande productlijn.NIEUWE PRODUCTEN
Nieuwe brandweergarderobe BW616
Aestic produkten BV introduceert tijdens de brandweervakdagen een nieuw type brandweergarderobe, de BW616. Deze garderobe is ontwikkelt voor brandweerkorpsen die met zowel brandweeroveralls als brandweerpakken werken. Door de kasten voor de persoonlijk bezittingen niet boven de rekken maar tussen de rekken te plaatsen, is de complete rekhoogte voor de kleding beschikbaar. Tevens heeft dit rek als voordeel dat het op een breedte van een zestal werkplekken ongeveer 30cm ruimte bespaart. Voor brandweerkorpsen met een beperkte uitrukruimte dus een uitkomst.

Nieuwe kleedkamerbank Alt-Sport
Aestic produkten BV heeft een nieuw type instapmodel kleedkamerbank ontwikkelt, de Alt-Sport. Deze bank wordt vooral toegepast in sportaccommodaties waarbij men geen behoefte heeft aan een schoenen/tassenrek onder de bank. De prijs van de bank is hierdoor meer dan concurrerend te noemen.

Met deze bank biedt Aestic de gebruikers de mogelijkheid om voor de Aestic kwaliteit te kiezen zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor het bouwbudget.


Nieuw type warmtebank
Aestic produkten BV heeft een nieuw type warmtebank ontwikkelt. Deze warmtebanken worden vervaardigd van volkern zitedelen en RVS316 stalen jukken. Onder de warmtebanken worden door de installateur warmte-elementen geplaatst. Het zitdeel bestaat uit één gebogen volkern zitdeel dat speciaal op maat gemaakt wordt voor uw toepassing. De bank is in diverse kleuren leverbaar en wordt op aanvraag voor u gecalculeerd. De banken worden vooral toegepast in zwembaden en sauna's .

Nieuw type schoolgarderobe
Aestic produkten BV heeft een nieuwe schoolgarderobe ontwikkelt. Deze garderobe is speciaal ontwikkelt voor de laagbouw van het basisonderwijs.

De garderobes kunnen in iedere gewenste Thermopal kleur / houtstructuur en lengte besteld worden. De garderobes zijn voorzien van twee rijen hakenprofielen en zijn verrijdbaar uitgevoerd met 4 zware zwenkwielen (waarvan 2 wielen geremd).
Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!