Home > nieuwsbrief11

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Aestic folders nu ook on-line
- Aestic levert nieuwe kleedkamerinrichting voor Irado NV te Schiedam
- Aestic ook dit jaar weer op de Fitnessvakdagen in de Jaarbeurs Utrecht

Aestic folders nu ook on-line beschikbaar!
Aestic heeft een groot aantal folders beschikbaar gesteld voor u. Alle folders van de garderobes, banken, kasten en de onderdelen kunt u vanaf nu eenvoudig downloaden.

U krijgt het document in PDF formaat en is van hoge resolutie zodat u het in perfecte kwaliteit kunt printen.

Indien u de PDF bestanden opslaat op uw computer kunt u ze eenvoudig als bijlage meesturen met uw email. Kortom weer extra gebruiksgemak voor u als relatie van Aestic.


Nieuwe kleedkamerinrichting bij Irado NV!
Aestic heeft voor de nieuwe locatie van Irado NV te Schiedam de kleedkamerinrichting mogen verzorgen. Het betreft hier een uitbreiding van 50 garderobekasten met schuine kappen conform eerder geleverde specificaties.

Tevens heeft Aestic haar nieuwe lijn met Sanitaire wanden geleverd voor dit project. De sanitaire wanden die Aestic toepast zijn bijzonder geschikt voor de bouw van douche-, omkleed- en toiletcabines.Aestic op de Fitnessvakdagen!

Met meer dan 40 jaar ervaring in het inrichten van sportaccommodaties hebben wij ons gespecialiseerd in de sport, health & fitnessbranche. Aestic profileert zich steeds meer als totaaloplosser voor de gehele inrichting van kleedruimtes, garderobes, douchecabines en lockers.

Voor een indruk nodigen wij u graag uit op de beurs Fitnessvakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht. Hier staan Fulltech en Aestic gezamenlijk van 31 oktober t/m 2 november op de stand met nummer E074.

Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!