Home > nieuwsbrief10

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Bedrijfsvakantie van 26 juli 2008 t/m 17 augustus 2008
- Aestic ontwikkeld nieuwe garderobe voor veiligheidsvesten
- Aestic levert codeslot van DigiLock

Bedrijfsvakantie van
26 juli 2008 t/m 17 augustus 2008!.

In verband met onze bedrijfsvakantie zijn wij gesloten in week 31, 32 en 33. Gedurende deze periode worden er geen goederen geproduceerd en/of uitgeleverd. Houdt u rekening met de levertijd en plaats uw bestelling zo spoedig mogelijk!.

Garderobe voor veiligheidsvesten!
Voor politieagenten die op straat opereren zijn de veiligheidsvesten verplicht geworden. Aestic heeft in samenwerking met politie Noord Holland Noord een garderoberek ontwikkeld voor het ophangen van de veiligheidsvesten.

De garderoberekken hebben een zeer sterke stalen constructie en worden geleverd in diverse breedtes. Het aantal vesten per rek is afhankelijk van de breedte. Zonder extra kosten lakt Aestic de rekken in de door u gewenste kleur. Op verzoek kunnen de rekken geleverd worden met een naamplaathouder.

Aestic levert codeslot van DigiLock!
Aestic levert sinds kort de nieuwe DigiLock pincode sloten. Dit slot wordt gekenmerkt door een mooi design. Een nieuw slot dat veelzijdig ingezet kan worden op o.a. lockers, kasten en meubels. Het slot is speciaal ontwikkeld voor lockerkasten met veel wisselende gebruikers.

Een heel sterk punt van dit slot is dat de beheerder de sloten eenvoudig kan bedienen zonder ingewikkeld locker managementsysteem. Via de "Manager Bypass" sleutel kan de beheerder eenvoudig het slot openen en sluiten met behoud van de code. Tevens biedt deze 'Bypass' sleutel de mogelijkheid om het slot te openen indien de batterijvoeding in het slot wegvalt.


Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!