Home > nieuwsbrief09

- VOETBALSPECIAL
- Feyenoord, FC Zwolle en FC Den Bosch kiezen ook voor Aestic

Aestic scoort in het betaald voetbal!
In navolging van de successen van het Nederlands Elftal, willen wij graag laten weten dat ook wij niet slecht scoren binnen de voetbalbranche.

Aestic is trots op haar marktleidende positie voor het inrichten van kleedkamers van Betaald Voetbal Organisaties (BVO). Met meer dan 40 jaar ervaring in garderobes, banken en kasten hebben wij deze positie veroverd. Niet alleen het betaald voetbal kiest voor Aestic maar ook de amateurverenigingen weten de weg naar ons te vinden.

Met de kleedkamerbanken en garderobes van Aestic wordt iedere sportaccommodatie perfect ingericht. Wij begrijpen natuurlijk ook dat u waarschijnlijk niet dezelfde budgetten heeft als het betaald voetbal. Daarom heeft Aestic diverse productlijnen die passen bij ieder budget. Onze adviseurs helpen u graag bij het vaststellen van de juiste producten die aansluiten bij uw eisen en wensen.

Ook als u niet van voetbal houdt en u moet kleedkamers inrichten voor tennis, hockey, fitness, basketbal, honkbal, gymnastiek of wat voor sport dan ook, wij helpen u graag.

Kijk op onze internetsite bij de Banken voor de mogelijkheden. Voor toepassingen uit de praktijk kunt u kijken op onze project database en kies bij het veld Ďalle Branches' voor 'Betaald voetbal'. Voorbeelden van kleedkamerinrichtingen van amateurverenigingen vindt u ook in de project database, maar hier kiest u bij het veld Ďalle Branches' voor 'Sport".


Aestic en Feyenoord!
Aestic heeft samen met haar dealer
de KANTOORTOTAAL groep de opdracht gekregen voor het inrichten van de nieuwe kleedkamer van de selectie. In een volledige maatwerkoplossing wordt de kleedkamer precies ingericht naar de eisen en wensen van Feyenoord Klik op het logo van Feyenoord om al een eerste indruk te krijgen.


Aestic en FC Zwolle!
FC Zwolle kiest voor de nieuwbouw van het stadion voor de kleedkamerinrichtingen van Aestic Produkten BV. In overeenstemming met FC Zwolle en de opdrachtgever Stadion Ontwikkeling Zwolle (SOZ) is voor een perfecte indeling gekozen van de kleedkamers. Klik op het logo van FC Zwolle om al een eerste indruk te krijgen.Aestic en FC Den Bosch!
FC Den Bosch heeft op een aparte locatie een nieuw trainingscomplex ingericht. Voor dit complex heeft Aestic alle kleedkamers ingericht. Van het eerste elftal tot en met de kleedkamers van de jeugd heeft Aestic in mogen richten. Klik op het logo van FC Den Bosch om al een indruk te krijgen.Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!