Home > nieuwsbrief08

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- BRANDWEERSPECIAL

Aestic brandweergarderobes
Aestic is de marktleider voor brandweer garderobes in Nederland. Met meer dan 40 jaar ervaring in garderobes heeft Aestic garderobelijnen voor de brandweer ontwikkelt die precies aansluiten op de behoefte.

De garderobes zijn ontworpen om het uitrukken van de brandweerlieden zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Brandweerpakken, brandweeroveralls, helmen, laarzen en handschoenen onder handbereik en volledig gericht om tijd voor het uitrukken te optimaliseren. Iedere seconde telt en iedere minuut die gewonnen wordt kan een leven redden.

Aestic produceert de brandweergarderobes precies op maat en in iedere gewenste kleurcombinatie. De brandweer heeft veel inspraak en kan keuzes maken uit vele opties voor helmenrekken, laarzenrekken, kasten , handschoenenrekken en dergelijke.

Kijk op onze internetsite bij de Brandweer voor de mogelijkheden. Voor toepassingen uit de praktijk kunt u kijken op onze project database en kies bij het veld Ďalle Branches' voor 'Brandweer'.

Aestic op de brandweervakdagen
Aestic Produkten BV staat ook dit jaar weer op de brandweervakdagen van 27 t/m 29 mei 2008 in de evenementenhal te Hardenberg. Hier toont Aestic haar specialisme in brandweergarderobes en introduceert haar nieuwe producten.

Graag nodige wij u uit om ons te bezoeken .

Aestic introduceert nieuwe garderobe
Aestic produkten BV introduceert tijdens de brandweervakdagen een nieuw type brandweergarderobe. Deze garderobe is ontwikkelt voor brandweerkorpsen die met zowel brandweeroveralls als brandweerpakken werken. Door de kasten voor de persoonlijk bezittingen niet boven de rekken maar tussen de rekken te plaatsen, is de complete rekhoogte voor de kleding beschikbaar. Tevens heeft dit rek als voordeel dat het op een breedte van een zestal werkplekken ongeveer 30cm ruimte bespaart. Voor brandweerkorpsen met een beperkte uitrukruimte dus een uitkomst.


Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!