Home > nieuwsbrief07

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Maatwerkhoofdstuk toegevoegd op de internetsite!
- Stappenplan maatwerk op de internetsite!
- 3D Voobeelden op de internetsite!

Maatwerk op de internetsite
Met de inrichting van professionele ruimtes wordt steeds meer rekening gehouden met de mensen die gebruik gaan maken van deze ruimtes. Bij werk-, studie, sport- en recreatieruimtes wordt de inrichting steeds belangrijker. Er wordt geprobeerd het juiste sfeerbeeld te creren om de gebruiker van de betreffende ruimte het juiste 'gevoel' te geven. Veelal vanuit een goed samenspel tussen eindgebruiker en architect wordt de inrichting ontworpen. Dit resulteert in een maatwerkontwerp dat nauwkeurig de gewenste sfeer en uitstraling weerspiegelt. Omdat een dergelijk ontwerp vaak niet te realiseren is op basis van standaard producten wordt er een beroep gedaan op bedrijven die gespecialiseerd zijn in maatwerkproductie.

Aestic heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken van maatwerk en staat bekend om haar flexibiliteit. Aestic heeft een eigen productie- en montageafdeling, hierdoor is Aestic een full-service leverancier die voor u het project uitvoert van ontwerp tot en met een perfect oplevering

Stappenplan maatwerk op de internetsite
Aestic Produkten BV heeft voor maatwerktrajecten een vaste werkmethode. Het doel is de eindgebruiker zo goed mogelijk van dienst te zijn door duidelijkheid te creren in het gehele traject. Door deze werkmethode te volgen weten wij uit ervaring dat het eindresultaat optimaal is.

De eindgebruiker krijgt een product waarop men zelf invloed heeft kunnen uitoefenen tot en met het laaste stadium vr productie. Zodoende voldoet het product precies aan de eisen en wensen van de eindgebruiker. Het voorkomt verassingen aan het eind van het traject en geeft garanties dat men precies datgene krijgt wat men verwacht.

Klik op de afbeelding van ons stappenplan en zie hoe dit proces binnen Aestic verloopt.

3D Voobeelden op de internetsite
Aestic produkten BV biedt u de mogelijkheid voor het visualiseren van uw project. Voor uw projecten kunnen wij in zowel 2D (Autocad) en 3D (Sketch-Up) tekeningen realiseren.
Vooral het gebruik van 3D tekeningen in de ontwerpfase ondersteunen de eindgebruiker bij het visualiseren van het eindproduct. Aestic maakt graag in overleg met u een opstellingstekening om een goede indruk achter te laten.Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!