Home > nieuwsbrief06

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- De beste wensen voor 2008!
- Beter inzicht door 3D tekeningen!
- Aestic levert nieuw type warmtebank!

De beste wensen voor 2008!
Directie en medewerkers van Aestic wensen u een succesvol 2008! Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij doen ook in 2008 weer ons uiterste best om de juiste gesprekspartner te zijn voor uw garderobeoplossingen.

In 2008 verwachten wij een aantal nieuwe ontwikkelingen en houden u daarvan graag op de hoogte. Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van warmtebanken treft u al verderop in deze nieuwsbrief.

Ook zullen wij u dit jaar u weer verder gaan ondersteunen in uw verkoopproces. De nieuwe internetsite met de on-line catalogus en projectendatabase zijn afgelopen jaar gelanceerd en hiervan wordt al gretig gebruik gemaakt. Vanaf nu is het mogelijk om 3D tekeningen te maken van de door u gewenste opstellingen. Ook hiervan treft u meer informatie.
Uw aanvraag als duidelijke 3D tekening.
Aestic heeft vanaf heden de mogelijkheid om uw aanvraag te voorzien van duidelijke 3D tekeningen. Een 3D tekening geeft de eindgebruiker een duidelijk beeld van hetgeen straks geleverd gaat worden.

Het helpt u in het verkoopproces en voorkomt verassingen bij levering. Aestic maakt de tekeningen in Sketch-Up, indien u gebruik maakt van dit programma kunt u onze collectie via internet downloaden ten behoeve van uw eigen tekeningen.


Aestic levert nieuw type warmtebank.
Aestic heeft opdracht gekregen voor het leveren van warmtebanken voor het Bijlmersportcentrum in Amsterdam.

In samenwerking met de Bouwcombinatie Van den Belt- Bot Bouw en architect Vera Yanovshtchinsky architecten bv is er een nieuw type warmtebank ontwikkelt. Via onze documenten database kunt u een beschrijving ophalen met de specificaties.

Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!