Home > nieuwsbrief05

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Project Jx opgeleverd!
- Bedrijfssluiting van 24 december 2007 t/m 6 januari 2008!

Project Jx opgeleverd!
Het Project Jx is een samenwerking tussen Jeugdformaat en De Jutters voor sluitende jeugdzorg. Het project JX richt zich op jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar met ernstige gedragsproblemen, die onder toezicht zijn gesteld (OTS). Door diagnostiek en behandeling van deze complexe doelgroep krijgen de jongeren de ondersteuning die zij nodig hebben.

Voor dit project heeft Aestic opdracht gekregen voor 54 kast/wastafelcombinaties en 4 woonkamer betimmeringen. Aestic heeft de opdracht in een strak tijdschema opgeleverd conform specificaties van de opdrachtgevers en architect. Via onderstaande foto's van het project krijgt u een indruk. Voor meer beeldmateriaal verwijzen wij u graag naar onze projectendatabase. Hier treft u een drietal projecten voor het Project JX, die u een mooie kijk geven op het uitgevoerde werk.

Ons eigen productie- en montageteam hebben zichzelf overtroffen door zeer strak werk uit te leveren. Het werk vergde precisie en vakwerk omdat het hier om renovatie ging. Het pand is al 'op leeftijd' en zeker niet overal haaks. Alle onderdelen zijn in de productie op maat gemaakt en ter plekke pas gemaakt om de juiste aansluiting naar de wanden te kunnen garanderen. Deze werkmethode heeft als resultaat gehad dat het gehele werk in twee weken gerealiseerd kon worden.

Het werk is geleverd via onze dealer KPM kantoor te Den Haag


Bedrijfssluiting van
24 december 2007 t/m 6 januari 2008!.

De laatste week van dit jaar en de eerste week van het volgend jaar heeft Aestic kerstvakantie. De fabriek sluit voor twee weken en wij staan graag 7 januari 2008 weer voor u klaar.

Indien u geen vertraging in uw bestelling wenst, raden wij u aan in de komende drie weken uw bestelling te versturen! U heeft dan een bijkomend voordeel dat u nog gefactureerd krijgt tegen de prijzen van 2007. Dit scheelt u 4%.


Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!