Home > nieuwsbrief04

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Prijslijst 2008
- Prijzen nu ook in de digitale catalogus op internet
- Prijslijst PDF formaat te downloaden

Prijslijst 2008!
Veel prijzen zijn het afgelopen jaar gestegen. Zo is onze inkoop van hout met bijvoorbeeld met 7% en staal met 11% gestegen. Hierdoor zijn wij ook genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Ondanks de sterke stijgingen in onze inkoop, zijn wij in staat geweest onze prijsverhogingen beperkt te houden met een percentage van ongeveer 4%.

Aan onze dealers worden deze prijslijsten automatisch verstuurd. Indien u ook geïnteresseerd bent in een papieren versie van de prijslijst, kunt u eenvoudig deze mail terugsturen met uw verzoek. Verder in deze nieuwsbrief ziet u welke opties er nog meer zijn voor het opvragen van de prijzen. U kunt de prijslijst downloaden in PDF formaat en in de on-line catalogus ziet u vanaf nu direct de prijs bij het product.

De prijslijst is geldig vanaf 1 januari 2008 en hiermee komen al onze vorige prijslijsten te vervallen.

Aestic prijzen nu ook on-line!
Aestic heeft in haar on-line catalogus een nieuwe optie toegevoegd. U kunt nu direct bij het product de prijs opvragen. Indien het product in meerdere standaardlengtes verkrijgbaar is kunt u ook eenvoudig de gewenste lengte kiezen. Indien uw gewenste lengte er niet bij staat, maakt Aestic natuurlijk nog steeds uw gewenste product precies op maat zonder meerkosten! Artikelen die niet in standaard lengtes worden aangeboden kunt u zoals u gewend bent op aanvraag opvragen bij onze verkoopbinnendienst.

Kijk dus snel in onze on-line catalogus.

Download de prijslijst in PDF formaat.
De prijslijst van Aestic is ook verkrijgbaar in PDF formaat. Eenvoudig te openen met de Acrobat Reader en dus altijd bij de hand op uw eigen computer. De prijslijst in PDF formaat heeft in de versie voor 2008 wel een handige nieuwe optie. Indien u de prijslijst geopend heeft en u staat bij het gewenste product kunt u direct doorlinken naar de on-line catalogus van Aestic. U ziet als u over het PDF document beweegt met de muis de mogelijkheid voor het doorlinken. Test u het maar uit en merk hoeveel gebruiksgemak u dit brengt.
Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!