Home > nieuwsbrief03

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Aestic, specialist voor het onderwijs!
- Belangrijke Aestic documenten nu ook on-line!
- De iPod Nano actie loopt nog tot en met 31 oktober 2007!

Aestic, specialist voor het onderwijs!
Aestic is marktleider op het gebied van garderobe-inrichtingen voor het onderwijs. Producten die speciaal ontworpen zijn om de veiligheid van de kinderen/studenten te waarborgen. Alle garderobes worden voorzien van veiligheidshaken die binnen het profiel blijven en afgeronde hoekstukken, zodat de kinderen zich niet kunnen bezeren.

De producten worden specifiek gemaakt voor de betreffende leeftijdsgroep. Zo kunnen hoogtes van de garderoberekken besteld worden voor de onderbouw, bovenbouw en het voortgezet onderwijs. Natuurlijk worden ook deze garderobes weer kosteloos in iedere gewenste kleur gespoten. Het leveringsprogramma gaat echter veel verder dan alleen garderobes;
  • lockers in iedere gewenste maat, uitvoering en materiaal (hout, staal en volkern)
  • lockers met elektronische lockermanagement systemen.
  • Kleedkamerbanken voor de gymzalen
  • Ballen- en sportartikelenkasten voor de gymzalen
  • Tassenrekken
Niet alleen maken wij standaard producten voor het onderwijs. Ook op aanvraag van opdrachtgever en/of architect maken wij maatwerk producten voor het onderwijs. Hieronder treft u een aantal voorbeelden.

Kijkt u maar eens op onze project database en kiest u bij het veld
Ďalle Branches' voor 'Onderwijs'.
Aestic documenten nu ook on-line!
Aestic heeft een groot aantal documenten beschikbaar gesteld voor u. De prijslijst, de leveringsvoorwaarden, kleurenkaarten en productbladen. De productbladen zijn branchegericht en zijn voor eigen gebruik. Voeg het document toe bij de offerte of gebruik het om de beslisser meer indruk te geven van onze brancheoplossingen. Handige documenten voor diverse doeleinden. De documenten zijn eenvoudig te downloaden door er met uw muis op te klikken. U krijgt het document in PDF formaat aangeleverd en is van hoge resolutie zodat u het in perfecte kwaliteit kunt printen.

Kijk dus snel op onze documenten database.

U maakt nog steeds kans op een iPod nano
Kijk snel op onze site en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door aan u collega's of kennissen in de branche. Onder de inschrijvers verloten wij 5 iPod nano's van 2 Gb. Dus schrijf snel in en laat deze kans niet onbenut. U krijgt periodiek onze nieuwsbrief met aanbiedingen, nieuwe producten, tips en nog veel meer! Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2007.

Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!