Home > nieuwsbrief02

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Aestic Maatwerk ook voor u een oplossing!
- Samenwerking met Fulltech en gezamenlijk op de beurs Fitnessvakdagen!
- De iPod Nano actie nu al een succes!

Aestic Maatwerk, flexibiliteit ten top!!
Aestic maakt alle producten in haar eigen productieomgeving. Een volledig ingerichte fabriek met een eigen hout-, aluminium-, staal-, spuit-, assemblageafdeling en expeditie. Door het gebruik van een modern machinepark kan Aestic op maat leveren zonder dat de levertijden oplopen.

Maatwerk is leverbaar op alle producten van Aestic. Standaard worden alle garderobes al geleverd in iedere gewenst maatvoering en gespoten in iedere gewenst RAL kleur, dit alles zonder meerkosten. Maatwerk voor standaard prijzen!

Aestic maatwerk loopt met u het gehele project door van idee tot en met de benodigde tekeningen, de uitvoering en projectbegeleiding. Kleine en grote projecten hebben wij al uitgevoerd en we beschikken over veel ervaring. Ervaring waar u gebruik van kunt maken om uw specifieke werk uit te besteden aan Aestic.

Kijkt u maar eens op onze project database en kiest u bij het veld ‘alle categorieën” voor ‘Maatwerk’.
Samenwerking met Fulltech een feit!
Fulltech en Aestic hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw lockerconcept voor de sport, health & fitnessbranche. Control Plus heeft in een tijdbestek van enkele jaren een definitieve plaats verworven bij de belangrijke aanbieders van ledenadministratie software voor de fitnessbranche in de Benelux.

Speciaal voor de lockermodule is Fulltech een samenwerking aangegaan met Aestic. Met meer dan 40 jaar ervaring in het inrichten van sportaccommodaties hebben wij ons gespecialiseerd in de sport, health & fitnessbranche. Totaaloplossingen voor de gehele inrichting van kleedruimtes, garderobes, douchecabines en lockers. Voor een demonstratie nodigen wij u graag uit op de beurs Fitnessvakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht. Hier staan Fulltech en Aestic gezamenlijk van 12 t/m 14 oktober op de stand met nummer A031.

U maakt nog steeds kans op een iPod nano
Kijk snel op onze site en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door aan u collega's of kennissen in de branche. Onder de inschrijvers verloten wij 5 iPod nano's van 2 Gb. Dus schrijf snel in en laat deze kans niet onbenut. U krijgt periodiek onze nieuwsbrief met aanbiedingen, nieuwe producten, tips en nog veel meer! Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2007.

Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!