Home > nieuwsbrief01

Indien deze e-mail niet juist wordt gepresenteerd, klik dan hier voor de website.
- Nieuwe Internetsite Aestic Produkten BV
- Project database nieuw op de Internetsite van Aestic
- Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win een iPod Nano

Nieuwe Internetsite Aestic
Met trots melden wij u dat vanaf vandaag onze nieuwe internetsite 'live' is. De internetsite biedt u als gebruiker een eenvoudige toegang tot onze producten, diensten en bedrijfsprofiel. In de online catalogus vind u van alle producten de benodigde informatie. Duidelijke afbeeldingen, technische tekeningen met maten en een helder overzicht van alle opties. Door te klikken op de foto of tekening download u eenvoudig de beelden voor eigen gebruik. Met de printknop print u eenvoudig een productblad. Hierdoor bent u in staat uw eigen catalogus samen te stellen. Via ons bedrijfsprofiel krijgt u inzicht in onze fabriek, de diverse afdelingen en de mensen die bij ons werken. De actuele nieuwsitems en nieuwsbrieven houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en productontwikkelingen.
Project database van Aestic
In dit overzicht ziet u gerangschikt op branche voorbeeldfoto's van onze producten. Foto's gemaakt in de gebruiksomgeving bij de eindgebruiker. Hiermee krijgt u direct een indruk hoe de producten er in de praktijk uitzien en gebruikt worden. Deze foto's kunt u downloaden voor eigen gebruik. Deze projectendatabase zal zeer regelmatig worden aangevuld met nieuwe en bestaande projecten. Blijf regelmatig deze pagina bezoeken om op de hoogte te blijven.
Maak kans op een iPod nano
Kijk snel op onze site en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door aan u collega's of kennissen in de branche. Onder de inschrijvers verloten wij 5 iPod nano's van 2 Gb. Dus schrijf snel in en laat deze kans niet onbenut. U krijgt periodiek onze nieuwsbrief met aanbiedingen, nieuwe producten, tips en nog veel meer!

Voor vragen kunt u e-mailen naar info@aestic.nl of bellen met +31 (0)315 241393.

Kijk voor meer informatie op: www.aestic.com


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!